Over

We zijn een stichting die zich inzet voor mensen die niet of moeilijk voor zichzelf kunnen opkomen.

Dagbesteder Stefan

Stefan is een echte verkoper die binnen de dagbesteding de ruimte krijgt om d.m.v. van zijn passie uit te oefenen tot een zinvolle dagbesteding te komen.

Johan Hagman

Johan Hagman is een betrokken begeleider die zijn hart op de juiste plaats heeft. Johan komt uit een sociaal bewogen nest waar de mens centraal staat. Mensen met een beperking hebben een speciale plaats in het hart van Johan. De afgelopen 27 jaar is Johan betrokken bij het G-Voetbal. In die 27 jaar heeft Johan ontzettend veel ervaring opgedaan om de mensen meteen beperking op een goede en professionele te begeleiden. Johan is getrouwd en heeft 2 kinderen.

Anja van den Bosch

Anja van den Bosch - van Holten is de vrouw van Robert. Anja heeft dezelfde bewogenheid als Robert, mensen helpen die dat nodig hebben. Anja heeft de opleiding SAW begeleiding gehandicapten zorg gevolgd. Haar passie zit in het op een praktische manier van mensen helpen. Haar persoonlijke manier van begeleiden laten mensen snel op zijn of haar gemak voelen. Anja ziet het als haar taak om koningskinderen ook echt koningskinderen te laten zijn. Dat doet zij door te kijken naar het individu en die te dienen zodat het beste naar voren kan komen.

Robert van den Bosch

Robert van den Bosch is de oprichter van Stichting bijzondere mensen in beweging en de eigenaar van de dagbesteding Residentie Contact. kom uit een sociaal bewogen gezin. Zijn vader heeft 30 jaar gewerkt in een sociale werkplaats en heeft zich ingezet voor de gehandicapte medemens. De moeder van Robert was altijd thuis zodat er na school altijd iemand thuis aanwezig was om je verhaal kwijt te kunnen.
In zijn werkzaamheden als leidinggevende is hij veelal in contact gekomen met mensen die een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt hadden Mensen die over het algemeen geen idee hadden hoe ze verder moesten met hun leven. In zijn werkzaamheden is het hem gelukt om deze “bijzondere mensen” weer op weg te helpen door naar hun passie en talenten te kijken. Een groot aantal heeft een plek gevonden zodat ze meedoen in onze samenleving. Iedereen doet mee en heeft zijn of haar eigen plaats.